Än yy tee leipomaan!

Pidän paljon leipomisesta ja myös leipomusten syömisestä. En ole ammattilainen, mutta tykkään kokeilla erilaisia asioita leivonnassa, harjoitella ja kehittyä. Olen käytännönläheinen ihminen ja haluan tehdä asioita käsin. Leipoessa pääsee tekemään juuri sitä ja samalla stressi häviää. Leipomusten tietää onnistuneen kun uunista leviää aromikas ihana tuoksu 🙂

Usein leipomukseni jäävät kotiovien sisäpuolelle – omaan ja Askon suuhun tai pakkaseen. Joskus kuitenkin pääsen viemään tuliaisia ystäville ja eräät ystäväni ilmeisesti vakuuttuivat taidoistani sillä pääsin valmistamaan kakun pikku-Olavin ristiäisjuhliin! Kakku onnistuikin hyvin pienestä kiireestä huolimatta ja jopa pappi kehui sen tavaisiin!

Olen jo pitkään miettinyt leivontablogin aloittamista, mutta ikinä sille ei ole ollut tarpeeksi aikaa tai innostusta. Nyt kun on papin siunauskin blogin aloittamiselle niin täytyihän sitä kokeilla 😀 Tästä se lähtee!

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s