Cheesecake brownies

Ah voiko leipomisessa mennä vikaan jos reseptissä yhdistyy juustokakku ja suklaiset browniet! Molemmat niistä ovat jo yksistäänkin herkullisia mutta tässä yhdistelmä tuplaa nautinnon. Juustokakkukuorrute on raikas ja täyteläinen ja suklaa.. no suklaata ei voita mikään! Brownieissa on normaalisti sisällä suklaapaloja mutta tässä vadelmat korvaavat ne.

Ja miten voikaan kylmä maito maistua välillä niin hyvältä 🙂

Herkuttelun jälkeen olisi varmaan lenkin vuoro… Tässä resepti:

Cheesecake brownies

200 g tuorejuustoa
0,8 dl sokeria
1 muna
3,5 dl jauhoja
2 dl sokeria
1 dl kaakaojauhetta
1,5 tl soodaa
150g suolatonta voita
1,5 dl ranskankermaa
2 munaa
1 tl vanilja-aromia
100 g vadelmia

Sekoita juustokakkutäytettä varten tuorejuusto, sokeri ja muna. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita keskenään voi, ranskankerma, kananmunat ja vanilja-aromi. Yhdistä kuiva-aineseos massaan ja sekoita. Kaada seos voideltuun vuokaan ja tasoita. Kaada päälle juustokakkutäyte ja ripottele vadelmat päälle. Tee veitsen avulla viiltoja ja kiemuroita pintaan, niin että vadelmat, suklaataikina ja juustokakkutäyte sekoittuvat hieman. Paista 180 °C:ssa noin 30 min. Reunojen pitäisi irrota vuoasta mutta keskustan tulisiolla mehevää. Anna jäähtyä vuoassaan ja leikkaa paloihin.

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s