Jäiset viinirypäleet

Tässä yksi herkullinen, mutta terveellinen naposteltava -jäädytetyt viinirypäleet. Jamie Oliver valmisti näitä ja myös itse testattuani voin suositella! Jäädytettyinä viinirypäleet ovat ihanan raikkaita ja kevyttä naposteltavaa vaikka jouluna peli-illan tarjoilussa. Maku ja rakenne muistuttavat sorbettia ja sen vuoksi näihin jää helposti koukkuun… mutta onneksi se ei ole suuri paha.

Viinirypäleet valmistuvat napostelukuntoon pakastamalla ne  reippaasti etukäteen, vaikka jo edellisenä päivänä. Pakkasesta ne ovat heti valmiita tarjoiluun, mutta suutuntumaltaan parhaita jos odottaa muutaman minuutin että rakenne hieman pehmenee.

 

2 comments

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s