Cheesecake in un bicchiere

Juustokakun puolesta ei varmaankaan tarvitse paljon puhua, sillä kaikki rakastavat sitä. Tässä siitä ylellinen versio valmistettuna laseihin yksittäisannoksiin. Lohturuokaa parhaimmillaan 😛 Lasiin valmistettaessa en käytä ollenkaan liivatetta, jolloin rakenne on pehmeän lusikoitava ja myös nopea valmistaa.

Mustikka-juustokakku lasissa (2-4 annosta)

2 rkl sulaa voita
1,5 dl keksimurua (esim. kaurakeksejä)

200 g tuorejuustoa
2 dl kermaa
sokeria maun mukaan
2 tl sitruunamehua
1 tl vanilja-aromia
n. 3 dl mustikoita
3 rkl sokeria

Sekoita voisula ja keksimurut keskenään ja annostele lasien pohjalle. Keksimurun ei tarvitse olla kauttaaltaan hienoa, jotta palat tuntuvat suussa. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kermavaahto, tuorejuusto, sitruunamehu ja vanilja-aromi keskenään. Lisää sokeria makusi mukaan. Paseeraa mustikat siivilän läpi kattilaan ja keitä sokerin kanssa noin 5 minuuttia. Jäähdytä. Annostele laseihin keksimurun päälle vuorotellen tuorejuustoseosta ja mustikkasosetta. Viimeistele keksimurulla.

2 comments

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s