Lemon macarons

Toinen versio macaroneista ja pääsiäisteemaan sovellettuna 🙂 Macaroneissa ihanaa on se, että ne ovat niin raikkaan värisiä että niitä voisi syödä silmin! Juuri sopiva herkkupala.
Pääsiäismunia tyhjentäessä olin ottanut valkuaiset erilleen ja ne ehtivät vanhentua jääkaapissa useamman päivän. Luulen että se auttoi paljon macaronien onnistumisessa, sillä itse taikinan tekeminen oli hieman huolimattomampaa tällä kertaa 😀 Taikina jäi melko paksuksi, mutta sitä sai sekoittaessa notkistettua tarpeeksi. Lisäksi käytin hieman nestemäistä väriä mikä usein voi olla riski.
Ohje macaroneihin löytyy aiemmasta postauksesta täältä:
Macaronien täytteeksi tein sitruuna-rahkatäytteen:
100 g huoneenlämpöistä voita
n. 1 dl tomusokeria
3 rkl rahkaa
1-2 rkl sitruunamehua
Vatkaa voi vaahdoksi ja sihtaa sekaan tomusokeria. Vatkaa sekaan rahka ja sitruunamehu. Lusikoi tai pursota macaronien väliin.

3 comments

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s