Amerikkalaiset pannukakut

Sunnuntai-aamu, kahvia, pekonia ja siirappisia pannukakkuja. Muuta ei tarvita että päivä lähtisi hyvin käyntiin 🙂 Amerikkalaiset pannukakut ovat huokoisia ja imevät itseensä siirappia kuin sieni! Tässä resepti herkulliseen ja näyttävään aamupalaan:
Amerikkalaiset pannukakut
Amerikkalaiset pannukakut (n. 20 keskikokoista)
2 munaa
3 dl maitoa
1/2 prk kermaviiliä
ripaus suolaa
2 tl vaniljasokeria
3 dl jauhoja
1 tl soodaa
Erottele munan keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi kunnes vaahdosta muodostuu pehmeitä huippuja. Sekoita keskenään keltuaiset ja loput ainekset. Nostele lopuksi valkuaisvaahto taikinaan. Taikina saa olla melko paksua. Lämmitä paistinpannu keskilämmölle. Jos mahdollista älä käytä öljyä pannulla jotta saat pannukakkuihin tasaisen pinnan. Lusikoi taikinaa pannulle ja paista kunnes pintaan alkaa muodostua kuplia. Käännä ja paista toiselta puolelta.

6 comments

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s