Yummy Baker ravintolapäivässä!

Viime viikot on mennyt pitkälti tarkan tuotekehittelyn ja suunnittelun merkeissä ja sen vuoksi täälläkin on ollut muutama päivä hiljaista. Kyseessä on tietenkin ravintolapäivä ja Yummy Baker on siellä mukana leipomassa Sweetie Pies -nimisessä kakkuravintolassa!
Ravintolapäivä järjestetään 19.5 eli ensiviikon lauantaina. Tapahtuman tarkoituksena on kannustaa ihmisiä perustamaan ravintoloita yhden päivän ajaksi. Tekeminen ei ole vakavaa vaan tärkeintä on yhdessäolo, hyvä tunnelma ja meidän osalta tietenkin hyvät kakut! 🙂 Sweetie Pies -ravintolan löydät Helsingin keskustasta. Lisätietoa ja tarkka sijainti ravintolapäivän sivuilla:
Sweetie Pies tarjoaa ihastuttavia pohjois-amerikkalaisia kakkuja. Listalta löytyvät täyteläinen Boston Cream Pie, mehevä Carrot Cake ja suussasulava Peanutbutter-Banana Cake. Pienempään makeanhimoon tarjoamme myös siirappisia karhuntassu cookieseja. Tervetuloa nautiskelemaan! 
Eli ravintolapäivässä nähdään 😉 Myöhemmin täällä luvassa myös kuvia ravintolapäivästä ja reseptejä herkuista 🙂

4 comments

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s