Nutella Cookies

Tämän cookieohjeen puolesta ei varmaan paljon tarvitse puhua. Nutella tuo hurmaavan suklaan tunnun cookieseihin, jotka sulavat suussa. Mums! Nämä cookiesit ovat parhaillaan kun niitä ei paisteta yli vaan sisus jää pehmeäksi. Ja oikeasti, lasi kylmää maitoa on ehdoton näiden kanssa! 🙂
Cookietaikina valmistuu erittäin vaivattomasti ja nopeasti. Ainekset vain sekoitetaan yhteen ja paistetaan. Näitä voi nopeasti tehdä vaikka vierasvaraksi pakkaseen, kunhan itse malttaa pysyä pois pakastimen luukulta 😉

Nutella Cookies (12 kpl)

1,5 lasia jauhoja
3/4 lasia kaakaojauhetta
0,5 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
1 lasi sokeria
4 rkl nutellaa
2/3 lasia sulaa rasvaa
1 muna
1 rkl kermaa
1 rkl kahvia
1 tl vanilja-aromia
Sekoita keskenään jauhot, kaakao, sooda, leivinjauhe ja suola. Vatkaa sokeri ja rasva sekä lisää nutella. Lisää sen jälkeen muut nestemäiset aineet ja sekoita tasaiseksi. Siivilöi lopuksi jauhoseosta muutamassa erässä taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Muotoile cookieseja pellille ja jätä reunoille hieman kohoamisvaraa. Ripottele pinnalle sokeria ja paista 175 asteessa noin 11-13 minuuttia. Älä paista liian kuiviksi. Jäähdytä ja nauti kylmän maidon kanssa.

 

5 comments

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s