Joulucookies

Nyt on aika hieman hengähtää, nauttia joulusta ja haukata yksi jouluinen keksi. Olen tehnyt näitä keksejä jo useampana jouluna ja niitä on aina pakko saada uudestaan 🙂 Nämä keksit ovat mielestäni täydellisiä. Niissä on jouluista inkiväärin makua, rakennetta ja rouhetta myslistä, makeita karpaloita ja valkosuklaata sekä mehevä sisus. Ah kun saisi vielä tuoksun välitettyä!
Joululoma tulee kyllä tarpeeseen ja aionkin ottaa viikon ihan rennosti. Tiedossa on hyvää seuraa, ihanaa ruokaa, lautapelejä, konvehteja, ulkoilua ja rentoilua. Uudenvuodenlupauksia en ole vielä tehnyt, mutta mielessä on käynyt toteutus Yummy Bakerin terveellisestä tammikuusta 😉 Miltäs kuulostaisi?
Keksien reseptiin pääset tästä linkistä
Reseptin mukaan tulee noin 18 keksiä.
Maukasta joulua kaikille!

3 comments

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s