Pääsiäisnamut

Kuka haluaa pääsiäisenä suklaata? Ainakin minä! Varsinkin jos tarjolla on näitä ihania valkosuklaaherkkuja. Valkosuklaa jää helposti pääsiäisenä kaiken muun suklaan varjoon, mutta nämä suloiset valkosuklaa-sitruunapallerot vievät kyllä kielen mennessään. Vitsa sulle, palkka mulle! 🙂
Meillä kasvaa kerrankin ihanan vihreää pääsiäisruohoa ikkunanlaudalla. Omani ei kyllä ole saanut tarpeeksi huomiota ja näyttää aika säälittävältä parilta kuivalta ruohotupsulta. Olen päättänyt keskittyä suklaan huomioimiseen enemmän 😉
Nopeasti kasvava rairuoho antaa toivoa kevään alkamisesta, mutta tuntuu että talvi ei vaan halua loppua. Haaveilen pyöräilykauden aloittamisesta, mutta ihan vielä ei tiet ole sulana siihen tarkoitukseen. Parin viikon päästä ehkä?

Pääsiäisnamut (n. 20 kpl)
200 g valkosuklaata
1,25 dl lemon curd -tahnaa
Tomusokeria
Sulata valkosuklaa vesihauteessa. Lisää joukkoon lemon curd ja sekoita tasaiseksi. Anna jähmettyä jääkaapissa. Muotoile massasta pyöreitä suupaloja ja pyörittele ne tomusokerissa. Anna kovettua ja nauti.

One comment

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s