Mustikkamaitoa navetan vintillä

Lomakiertue Euroopassa on tullut päätökseensä ja viimeinen lomaviikkoni alkaa maalla rentoillen. Ylimakeiden jäätelöiden ja lukuisten nutellaleivosten jälkeen raikas ja simppeli mustikkamaito maistuu kyllä erittäin hyvältä! Tämä on sellainen klassikko, jota ei hirveästi kannata lähteä muuntelemaan. Tuoreissa mustikoissa ja raikkaassa maidossa maistuu kesä parhaimmillaan. Kävimme poimimassa mustikat läheisestä metsän laidasta ja täytyy sanoa, että olivat kyllä sen arvoisia vaikka iho on nyt täynnä hyttysten pistoksia, au! Niitä ei reissussa kaivannut kyllä yhtään 😉

Vietimme viikonloppuna serkun valmistujaisia juhlakuntoon laitetulla navetan vintillä. Paikka oli erittäin tunnelmallinen ja sisällä on rekvisiittaa ympäri maatilaa. Lypsykoneita, maitotonkkia, heinäseipäitä ja vanhoja mattoja. Lisää kuvia navetan vintiltä löytyy mm. facebookista.

 Mustikkamaito
Täytä lasi noin puolilleen tuoreita mustikoita. Murskaa mustikoita hiukan haarukan avulla, jotta saat niistä irtoamaan mehua. Lisää mustikoiden päälle noin 2 teelusikkaa sokeria ja hiukan vaniljasokeria. Lisää sen jälkeen lasi täyteen kylmää maitoa ja sekoita hyvin.

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s