Peanut Butter Cookies

Nyt kannattaa keskittyä, hengähtää ja istua alas, sillä tässä tulee naurettavan helppo ja uskomattoman maukas keksiresepti! Maapähkinävoin rakastajat varokaa, sillä nämä pähkinäisen tahmeat keksit vievät kielen mennessään 😉 Vain muutamalla raaka-aineella ja alle 30 minuutissa saat herkulliset keksit syöntivalmiiksi.

 

Olen päättänyt ryhdistäytyä keksien suhteen ja testailla erilaisia reseptejä. Yleensä kekseistähän ajattelisi, että ne juuri ovat nopeita ja helppoja valmistaa sekä tuottavat myös makeannälkää tyydyttävän lopputuloksen nopeasti. Ja näin varmasti onkin. Jostain syystä itselläni on jäänyt ihmeellinen keksikammo päälle ja kuvittelen, että leipomani keksit ovat tuhoontuomittuja kuivumaan uuniin 😀 Näiden onnistuneiden pähkinävoikeksien jälkeen voi ainakin huokaista helpotuksesta. I  cookies.

Ps. resepti on myös jauhoton!

 

Peanut Butter Cookies

(noin 14 kpl)
2,5 dl maapähkinävoita
1 dl sokeria
1 dl tummaa sokeria esim muscovadoa
1/2 tl ruokasoodaa
1/4 tl suolaa
1 kananmuna

Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi massaksi. Nostele taikinasta noin ruokalusikallisen kokoisia palloja pellille leivinpaperin päälle ja jätä pallojen väliin hiukan kohoamisvaraa. Painele ja levitä taikinapalloja hiukan, jotta saat niistä keksin muotoisia. Paista 175 °C:ssa noin 12-14 minuuttia kunnes keksit ovat saaneet vähän väriä. Rakenne saattaa paiston jälkeen olla vielä melko löysä, mutta niin on tarkoituskin. Jäähdytä keksejä noin 5 min paiston jälkeen pellin päällä, jonka jälkeen siirrä ne ritilän päälle jäähtymään noin 15 minuutiksi.

5 comments

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s