Jos peanut butter cookiesit olivat menestys, niin nämä suklaakeksit jatkavat vähintäänkin samaa linjaa. Suklainen ja pehmeä sisällys yhdistettynä karpaloon, suklaahippuihin ja rapeaan mysliin tuovat näihin kekseihin kaiken sen, mitä täydellisiltä kekseiltä vaaditaan: makua, rakennetta ja vastustamatonta tarvetta maistaa vielä yksi 😉
Sain jokin aika sitten käteeni lehden, jonka nimi oli 100 Best Cookies. Jokainen resepti vaikutti toistaan paremmalta ja tämä suklaakeksiresepti onkin yhdistelmä muutamasta herkullisesta ohjeesta. Mikään ei vedä vertoja vastapaistetuille suklaakekseille ja lasilliselle kylmää maitoa!
Suklaakeksit (n. 24 kpl)
2 munaa
2 tl leivinjauhetta
0,25 tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
1,25 dl kaakaojauhetta
3,5 dl vehnäjauhoja
2 dl rouheista mysliä
100 g valkosuklaata
n. 50 g tummaa suklaata koristeluun
Nosta taikinasta pieniä palloja leivinpaperille päälle. Tasoita hiukan ja jätä reilusti leviämisvaraa keksien väliin.
Paista 175 °C:ssa noin 12-14 minuuttia. Jäähdytä keksejä paiston jälkeen muutama minuutti pellillä ja siirrä sen jälkeen ritilän päälle jäähtymään.
Koristele jäähtyneet keksit sulatetulla suklaalla.
Ooh, kun kuulostaa ihanalta! Ja tosi kauniit kuvatkin. 🙂
TykkääTykkää
Kiitos 🙂
TykkääTykkää
Nam näyttää herkullisilta. Selailen tässä blogiasi, ihan koukussa kaikkiin ihaniin kuviin! 🙂
TykkääTykkää
Kiitos paljon 🙂
TykkääTykkää
Kokeilin suklaakeksi reseptiä ja tuli todella hyvää! Nerokasta. Kiitos paljon hyvästä ohjeesta!
TykkääTykkää
Mahtavaa! Kiva että ohje toimii!
TykkääTykkää