Suklaapannukakut

Suklaiset pannarit saavat aikaan hymyn huulille viikonlopun herkkuhetkillä. Pehmeät pancakesit tuoksuvat suklaalta ja huokoinen rakenne tuntuu ihanalta suussa yhdessä lämpimän nutellakastikkeen kanssa. Näiden lämpöisien superpannareiden jälkeen ei enää haittaa vaikka ulkona viilentäisi pakkanen!
Suklaapannukakut
Chocolate Pancakes (n. 20 kpl)
2 kananmunaa
3 dl maitoa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
0,25 tl suolaa
100 g tummaa suklaata
Kastike:
1,5 dl nutellaa
2 rkl maitoa

Erottele munan keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi kunnes vaahdosta muodostuu pehmeitä huippuja. Sekoita keskenään keltuaiset, maito, jauhot, suola ja sokeri. Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita taikinan joukkoon. Nostele lopuksi valkuaisvaahto taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Taikina saa olla melko paksua. Lämmitä paistinpannu keskilämmölle. Jos mahdollista älä käytä öljyä pannulla jotta saat pannukakkuihin tasaisen pinnan. Lusikoi taikinaa pannulle 2-3 ruokalusikallista ja paista kunnes pintaan alkaa muodostua kuplia. Käännä ja paista toiselta puolelta.
Valmista nutellakastike mittaamalla nutella ja maito kattilaan. Lämmitä seosta sekoittaen kunnes nutella hiukan sulaa ja massa sekoittuu tasaiseksi. 
Tarjoa pancakesit lämpimän kastikkeen kanssa.

6 comments

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s