Joulukalenteri 19: Piparitikkarit

Vaikka piparkakkutaikinan syöminen on paras asia pipareita leipoessa, jää taikinaa usein hiukan liikaa yli. Usein piparkakkutaikinan saakin kaulita moneen kertaan, jotta kaikki taikina tulee käytettyä. Tässä yksi vinkki miten saada käytettyä taikinan rippeet nopeasti ja herkullisesti! Taikinasta kannattaa pyörittää pyöreitä piparkakkutikkareita. Litistä pallosia hiukan pellillä ennen paistoa, niin saat tasaisemman lopputuloksen. Paista noin 10 minuutta ja jäähdytä hyvin. Lopuksi piparkakkutikkarit voi kastaa esimerkiksi suklaaseen ja pähkinämuruun. Nam!

3 comments

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s