Aamupalalla nyt: omenainen tuorepuuro

Aamupalapöytäämme on tullut uusi hurmaava tulokas, joka koukuttaa hyvällä maullaan ja helppoudellaan. Omenainen tuorepuuro maistuu aamiaisella raikkaan tuoreelta ja on sopivan täyttävää. Parasta tuorepuurossa on, että aamulla ei tarvitse alkaa valmistaa mitään vaan puuro on jo valmiina jääkaapissa edellisestä illasta. Puuro valmistuukin yön aikana hiutalaiden vettyessä eikä sitä tarvitse keittää tai kuumentaa. Tämä on aamu-unisten unelmapuuro!
Reseptissä on käytetty nesteenä omenamehua ja maustamatonta jogurttia. Lisäksi tuorepuuro saa makua kanelista ja pekaanipähkinöistä. Tuorepuuron resepti on helposti muunneltavissa oman maun mukaan ja maidottoman version voi helposti ottaa myös evääksi laukkuun pitkän päivän pelastukseksi.

Omenainen tuorepuuro

3 dl omenamehua
2 dl maustamatonta jogurttia
3 dl kaurahiutaleita
1 tl kanelia
kourallinen pekaanipähkinöitä
Valmista tuorepuuro edellisenä iltana aamua varten. Sekoita kulhossa omenamehu ja maustamaton jogurtti. Lisää kaurahiutaleet, kaneli ja rouhitut pähkinät ja sekoita tasaiseksi. Peitä kulho ja anna tuorepuuron levätä jääkaapissa aamuun saakka.

10 comments

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s