Suklaiset banaanitikkarit

Tässäpä yksi helppo ja koukuttava herkkuresepti banaaneista. Suklaalla kuorrutetut banaanitikkarit ovat maistuvan näköistä tikkuruokaa parhaimmillaan! Houkuituin jäisestä banaanista jo yhden raaka-aineen banaanijäätelöä kokeillessa, mutta tässä versiossa samettinen jääbanaani saa pinnalle rouskahtavan rapean suklaakuorrutteen sekä mantelirouheen. Näitä kannattaa tehdä kerralla isompi määrä pakkaseen, jolloin niitä voi helposti käyttää makeannälän iskiessä.

Jäiset banaanitikkarit

banaaneja haluamasi määrä (esim 5 kpl)
suklaata (200 g)
mantelirouhetta

Leikkaa banaanit kahteen-kolmeen osaan ja aseta palat 
tikkarin tikkuihin. Pakasta banaanitikkarit jäisiksi. 

Sulata suklaa vesihauteessa ja kasta jäiset banaanit 
sulaan suklaaseen. Pyörittele banaanitikkarit 
vielä mantelirouheessa ennen kuin suklaa 
ehtii kovettua. 

Pakasta valmiit tikkarit tai tarjoa hetken 
huoneenlämmössä pehmenneinä.
Ps. ystävänpäivä lähenee, kerro se ystävälle banaanilla 😉

7 comments

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s