Blogi muuttaa – poimi uusi osoite talteen!

Ilmoitus! Huom! Ilmoitus!

 Blogi siirtyy uuteen osoitteeseen ja tästä lähtien voit seurata kirjoituksia sekä reseptejä Hesarin ruokasivuilta. Vaikka osoite muuttuu niin sisältö ja tyyli säilyvät entisellään, ellei jopa herkullisempana 😉 Joten nappaa uusi osoite muistiisi tästä ja käy katsomassa ensimmäinen postaus niin nähdään hesarin puolella:

Ps. käy tykkäämässä Yummy Bakeriä myös Facebookissa, niin pääset käsiksi uusimpiin resepteihin sekä juttuihin kulissien taakse. Facebookin kautta pääset lukemaan kaikki postaukset myös ilman Hesarin tunnuksia.

7 comments

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s