Herkkuhetkiä on täällä! Kirja-arvonta

Yummy Baker kirja

Herkkuhetkiä-kirja on vihdoin täällä ja sen kunniaksi järjestän blogissa arvonnan!
Tuntuu hassulta, että viime kesästä asti tehty tiivis työ on nyt kovien kansien sisällä ja käsin kosketeltavissa. Tähän asti kirjan sisältö on ollut itselläni vain pään sisällä tai tietokoneen ruudulla, mutta nyt se näkee päivänvalon ja saapuu muidenkin nähtäväksi!

Olen vahvasti sitä mieltä, että kun jonkun ajatuksen päästää pään sisään niin siitä alkaa tulla totta. Näin kävi oikeastaan tämänkin projektin kanssa. Kirjan työstäminen alkoi viime kesänä kun kustantaja otti minuun yhteyttä. Oman kirjan tekeminen ei varsinaisesti ollut minulla suunnitelmissa, mutta toki olin siitä salaa unelmoinnut ja haudutellut ajatusta alitajunnassa. Tilaisuuden tultua en enää saanut tuota ajatusta karkaamaan, vaan päivän aikana minulla oli kasassa raakile kirjan teemasta sisällöstä. Silloin tiesin, että tämä minun täytyy saada toteuttaa ja ehdotin Herkkuhetkiä nimisen teoksen julkaisua.
Kirjan teemana on neljä eri vuodenaikaa ja reseptit ovat valmistettu kuhunkin sesonkiin sopivaksi. Kirja sisältää monipuolisesti erilaisia jälkiruokia, herkkuja ja kakkuja, jotka ovat helppo toteuttaa kotikeittiössä. Lähes kaikki, yli 70 kirjan reseptiä ovat uusia ja myös itse kuvattuja. Halusin, että kirja sisältäisi blogin tapaan monipuolisia reseptejä, joihin olisi helppo tarttua, ja että kirjasta välittyisi rentoa tunnelmaa sekä leipomisen iloa.
Paljon on mahtunut kirjan työstövaiheeseen eikä tie lopulliseen muotoon ole todellakaan ollut aina ruusuinen (vinkkinä vaan muille, että jos on mahdollisuus valita, niin marraskuussa ei kannata kuvata kevätreseptejä). Nyt olen kuitenkin äärimmäisen iloinen kirjasta ja tyytyväinen lopputulokseen. Suuri kiitos kuuluu tietenkin kustantajalle, kirjan teossa mukana olleille ja etenkin blogin lukijoille, joita ilman tätä kirjaa ei olisi syntynyt.
Herkkuhetkiä
Herkkuhetkiä – jälkiruokia sesongin antimista on myynnissä tästä viikosta alkaen ja löydät sen useimmista kirjakaupoista, nettikirjakaupoista sekä marketeista ja tavarataloista. Käy hakemassa omasi ja katso vinkit vaikka pääsiäisen leivontaan, kevätjuhliin ja tietenkin myös myöhempään syksyyn ja talveen.
 Lopuksi, mutta ei vähäisimpänä, voit osallistua kirjan arvontaan täällä blogissa jättämällä kommentin tähän postaukseen. Kommentoijien kesken arvotaan Herkkuhetkiä-kirja tekijän terveisin varustettuna. 
Huom! Varmista että jätät kommentin nimimerkillä ja että sähköpostisi on ilmoitettu kommentissa tai profiilissasi.
Arvonta suoritetaan sunnuntaina 22.3 eli siihen saakka on aikaa osallistua.

93 comments

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s