Innostava trendi rantautuu Suomeen

 Tällä viikolla pieni ryhmä innokkaita bloggaajia kokoontui yhteen Fazerin toimesta kuulemaan vihjauksia uudesta tuloillaan olevasta villityksestä. Täytyy sanoa, että tähän kuumaan ruokatrendiin yhdyn kyllä täysin ja olen itse aiheesta hyvin innostunut. Lisäksi uusi villitys istuu hyvinkin useimpien kotikokkien keittiöön!
Kysessähän on siis jo maailmalla kohistu toastien uusi tuleminen. Oli kyse sitten paahtamisesta, grillauksesta tai paistamisesta, toastit eli paahtoleivät tarjoavat lukemattomia eri vaihtoehtoja tuunaukseen. Leipätuunaus onkin keräänyt suosiota vuosi sitten amerikassa, jossa mm. herkullisia avokadotoasteja on ollut saatavilla jopa omista toast-baareista. Nyt leipätuunauksen villitys on rantautumassa myös meillekin.
toastit

Itselläni mieleen juolahti heti tuhat ideaa, jolla voisin tuunata rapsakan paahtunutta herkkutoastiani: tuorejuustot, hunaja, marjat, pähkinät, vuohenjuusto… Paahtoleipien tuunaus tarjoaa mahdollisuuden erilaisten välipalojen, aamiaisten, jälkiruokien ja muiden herkkutoastien valmistamiseen. Vain mielikuvitus on rajana. Tuunauksessa kiinnostavaa on myös nähdä mikä makupari toimii parhaiten toastissa, vai voiko voita voittaa mikään?

Todellinen tuunaus pääsee nyt valloilleen ja sen seurauksena sisäinen herkuttelijani tuottaa blogiin toukokuun aikana kaksi eritysherkullista toast-reseptiä: yhden makean ja yhden suolaisen. Pysykää siis kuulossa ja leivänpaahtimet valmiina asemissa! Sillä välin lisää tietoa toastien tuunaamisesta voi lukea esimerkiksi Fazerin sivuilta.

Yhteistyössä:

4 comments

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s