Parhaat jälkiruoat koko juhannukseksi

Mitä olisikaan kesäjuhlat ilman maistuvaa tarjoilua! Kesän herkullisimmat maut katetaan pöytään kun juhannusviikonloppu saapuu ja silloin nautitaan toinen toistaan ihastuttavampia ja kesäisiä ruokia iltamyöhään istuen. Kokosin yhteen omat poimintani juhannuksen parhaista jälkiruokavaihtoehdoista, joista riittää valinnanvaraa aamupäivän lettuhetkestä juhannuspäivän illallisen kruunaajaksi.

 

Itse vietän tällä kertaa juhannusta kotipaikkakunnallani rennoissa suunnitelmissa. Hyvä ruoka ja seura sekä valoisista öistä nauttiminen saavat täyttää keskikesäni. Hyvää juhannusta!

JUHANNUKSEN JÄLKIRUOAT

Letut kuuluvat tietenkin kesäkeittiöön. Juhannuksena perinteiset letut tuunataan kuitenkin hiukan paremmiksi, kuohkeiksi suklaapannareiksi ja nautitaan tuoreiden marjojen kera. Myös gluteenittomat vohvelit kelpaavat kesäiseen aamiaispöytään (reseptit avautuvat kuvalinkeistä).
Suklaapannukakut
Gluteenittomat tattarivohvelit
Jos aurinko pääsee pilkistämään ja lämmittämään kesäsäätä, on jäätelö ehdottomasti paikallaan. Ihanan yksinkertaista ja nopeaa banaanijäätelöä varten kannattaa varata ylimääräisiä banaaneja pakkaseen ja itse tehty suklaajäätelö maistuu pilviselläkin säällä tuoreiden mansikoiden makuparina.
Banaanijäätelö
Suklaa-mascarponejäätelö
Juhannusaaton ilta otetaan vastaan raikkalla kurkkudrinkillä. Illallispöydän kruunaajaksi tarjotaan näyttävä raakakakku mustikoista. Myös aina yhtä kesäinen pavlova on tervetullut kakkupöytään gluteenittomana vaihtoehtona ja vegaanivieraille maistuu takuulla herkullinen mansikka-raparperikakku. Näistä kakuista riittää herkuteltavaa kaikille!
Kurkkudrinkki
Raakamustikkakakku
Marjainen pavlova
Raparperi-mansikakkakku

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s