Navettahäissä

Kesän aikana olen päässyt vierailemaan muutaman kerran ihanan idyllisissä navettahäissä ja leipomaan myös hääkakkuja. Navetan ylisille kunnostettu juhlapaikka on hyvinkin tuttu minulle, sillä se sijaitsee lapsuudenkotini pihalla, Keski-Pohjanmaan Lohtajalla.  

Jukkolanmäen navetanvintin juhlatoimintaa pyörittää suvun naisten perustama yritys, jossa itsekin olen mukana. Me navetan naiset huolehdimme juhlatilaisuuksien lisäksi myös sunnuntaisin kesäkahvilan toiminnasta ja tarjottavista. Tälle kesälle kahvila on auki enää tämän viikonlopun, jonka jälkeen navetan ovet suljetaan talven ajaksi. Navetanvintillä on aina mukava vierailla ja hakea pala maalaistunnelmaa. Tämä kesä todella tarjosi sitä!

Lisää Jukkolanmäen navetanvintistä: www.navetanvintti.com

 

 

 

 

6 comments

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s