Vaellusmatka Kilimanjarolle

Kilimanjaro
Terveisiä Tansaniasta. Monien kuukausien suunnittelu, varustelu, harjoittelu ja jännittäminen ovat nyt takana ja itse vuori on selätetty. Lähdimme matkaan pari viikkoa sitten Herra Bakerin kanssa kohteena Kilimanjaro Tansaniassa ja tavoitteena sen huiputus 5895 metrin korkeudessa. Tässä lyhyesti matkamme kohokohdat sekä matkalla kuvattu video.
Vaellusmatka kesti kokonaisuudessaan kuusi päivää ja kumpikin meistä saavutti huipun omin jaloin. Mietin vielä tälläkin hetkellä mitä oikeastaan tapahtui ja kuinka sen teimme, mutta lopputuloksesta ei voi olla muuta kuin onnellinen. Matkan alku alkoi lämpimissä tunnelmissa, läheltä päiväntasaajaa Kenian rajan tuntumasta. Huipulla taas pakkanen puri kovaa, joten varusteissa oli huomioitava suuri vaihtelu. Leiriimme kuului kokki, joka piti huolen ruokapuolesta ja parasta olikin monen tunnin kävelyn jälkeen leiriin tulo, jossa lämmin teevesi ja popparit odottivat jo valmiina ennen varsinaista ruokailua. Täysin ongelmitta ei koko reissu sujunut, mutta pieni pahoinvointi vuorella kuuluu kai asiaan eikä estänyt meitä jatkamasta. Maisemat huipulta olivat sen arvoiset!

 

 

Tässä vielä matkamme Kilimanjarolle alle viidessä minuutissa videon muodossa. Seuraavaksi keskityn palautumiseen ja rentoiluun. Myönnetään, että oikeastaan arki ja rutiinit ovat jo mielessä eikä ollenkaan pahitteeksi 🙂

3 comments

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s