Kuka on vuoden tyylikkäin?

Inspiration Blog Awards Yummy Baker
Uskomatonta! Viikonloppuna sain kuulla upeita uutisia, että minut on valittu ehdolle vuoden tyylikkäimmäksi blogiksi. Täytyy myöntää että mietin aluksi onko tässä koira haudattuna aprillipilana, mutta hetken hengähdettyäni olin kyllä suuresti ilahtunut nimityksestä.

Inspiration Blog Awards järjestetään siis 23.4 ja äänestys on nyt auki. Vuoden tyylikkäin blogi -sarjassa kisaa itseni lisäksi monta toistaan upeampia blogeja. Ehdokkaat, muut kilpailusarjat sekä äänestyssivun löydät gaalasivuilta ja voittajat valitaan lukijaäänten perusteella. Tässä vaiheessa minä kiitän ja kumarran (ja yritän tyylikkäästi jatkaa samalla linjalla).

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s