Herkullinen tuorepuuro

Hyvää alkanutta toukokuuta! Nyt on kesän merkit todella ilmassa ja se sai minut vaihtamaan tavallisesta keitetystä puurosta raikkaaseen tuorepuuroon. Tuorepuurot ovat mielestäni ihania, sillä niitä on helppo muunnella jopa jälkiruokamaisiksi herkuiksi.

manteli tuorepuuro
Tuorepuuro valmistuu nopeasti ja pienellä vaivalla. Aamulla on ihana herätä kun aamiainen odottaa jo valmiina jääkaapissa eikä tarvitse alkaa heti kokkamaan. Tuorepuuro sopii aamiaiseksi varsinkin näin kesän kynnyksellä, sillä lämmintä puuroa ei välttämättä kaipaa ollenkaan. Eikä puuro voi olla huono valinta myöskään rantakuntoa silmällä pitäen.

HERKULLINEN TUOREPUURO

(kahdelle)

TUOREPUUROON
4 dl mantelimaitoa
1/2 dl kookoskermaa
2 banaania
2 dl kaurahiutaleita

KORISTELUUN
marjoja, kookoslastuja, manteleita tms.


1.
Soseuta mantelimaito, kookoskerma ja 
banaanit blenderissä. Sekoita joukkoon 
kaurahiutaleet ja anna vetäytyä 
jääkaapissa yön yli.

2.
 Koristele ja nauti puuro kylmänä.

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s