Hääkakkuideoita

Vihdoin kesä on täällä. Silti en malta odottaa vielä muutamaa viikkoa heinäkuun alkuun ja siihen on aivan erityinen syy. Tässä vaiheessa täytyy antaa kuitenkin hempeilyvaroitus, sillä tämä postaus tulee olemaan täynnä sydämiä, rakkautta, hunajaa ja siirappia.
hääkakku ideoita

 

Reilu kaksi vuotta sitten teimme päätöksen Herra Bakerin kanssa, että tulisimme asumaan seuraavat kaksi vuotta erillään, eri puolilla maata. Jäin itse siis Suomeen ja Herra Baker matkusti töiden perässä Tansaniaan. Parisuhdetta on pidetty yllä Skypen, Whatsapin ja jopa kirjeiden välityksellä ja olemme myös nähneet tasaisesti kolmen kuukauden välein. Heinäkuussa etäsuhde tulee kuitenkin päätökseen ja Lokakuussa juhlimmekin häitä. Uskomatonta kuinka nopeasti aika onkin mennyt ja olen alkanut innostua hääjärjestelyistä nyt tosissaan.
Täytyy myöntää, että aluksi meidän päätöksemme mietitytti ja huolestutti paljon, mutta nyt näen asian hiukan toisessa valossa ja olen onnellinen tästä kokemuksesta. Olen päässyt myös itse matkustamaan eri puolille Afrikkaa, kiipeämään Kilimanjarolle ja ennen kaikkea oppinut keskittymään itseeni. Sanoisin että olemme kumpikin vahvempia nyt ja osaamme myös arvostaa parisuhdettamme.
 Hääkakku inspiraatiota
Tosiaan kuten sanottu häähumu alkaa siis käynnistyä ja niistä kuullaan varmasti vielä täällä blogissakin lisää. Tässä vaiheessa mietinnässä on kuitenkin hääkakkuideat ja kokosin itselleni inspiraatiokokoelman eri kakuista Pinterestiin. Häitä tullaan juhlimaan maalaisympäristössä, joten rentous saisi näkyä myös kakussa. Toisaalta taas pidän pelkistetyistä ja moderneista kakuista, joten valinta ei tule olemaan helppo ja siksi tarvitsenkin teidän mielipidettä avuksi. Mikä näistä kakkuideoista sytyttää eniten tai onko sinulla ehdottaa jotain muuta ihanaa ideaa täydellisestä hääkakusta (klikkaa inspiraatiokuvat auki alla olevasta kuvasta)?

One comment

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s