Superfood-jäätelö

Superfood jäätelö

Olen täysin hullaantunut tekemään jäätelöä kotona ja sen seurauksena olen syönyt tänä vuonna jo ennen keskikesää enemmän jäätelö kuin viime vuonna yhteensä. Mutta tämäpä ei haittaa ollenkaan, varsinkaan kun kyseessä on banaanijäätelön ja spirulinan yhdistelmä.

Viime aikoina olen ostanut tarkoituksella reilun kasan banaaneja kotiin ja pakastanut osan niistä sopivan kypsinä jäätelöä varten. Tuore ja pehmeä banaanijäätelö peittoaa monet jäätelöt mennen tullen ja maustamisessa vain mielikuvitus on rajana. Yleensä lisään banaanijäätelön joukkoon mustikoita ja vaniljaa, mutta tällä kertaa halusin kokeilla jotain yllättävää ja valitsin sinertävän värin innostamana spirulinan. Todellista superfoodia siis ja silti niin ihanan makuista. Tällä tavalla voisi nauttia vaikka koko päivän vihertarpeet!
Spirulina jäätelö
Tällä hetkellä kotona alkaa olla melko sekasortoinen tunnelma, sillä Herra Baker muuttaa takaisin kotiin jo parin viikon päästä (lue täältä mistä ja miksi). Tämähän tarkoittaa tietenkin, että minun täytyy luovuttaa takaisin se kaappitila, jonka olen omahyväisesti vallannut itselleni. Ja totta puhuakseni, pari edellistä joulusiivoustakin jäi tekemättä, joten nyt voisi olla aika ryhdistäytyä ja laittaa tavarat järjestykseen. Onneksi spirulinasta ja jäätelöstä saa voimaa sekä helpotusta tähän urakkaan.
Terveellinen banaanijäätelö

SUPERFOOD-JÄÄTELÖ

(2:lle)
2 kypsää banaania
4 rkl kookosmaitoa
1/4 tl spirulinajauhetta
1/4 tl vaniljan siemeniä
1.
Viipaloi banaanit ja pakasta ne esim. edellisenä iltana.
2.
Ota jäiset banaanit pakastimesta ja laita blenderiin muiden aineiden kanssa. Soseuta tasaiseksi ja kuohkeaksi jäätelöksi.
Vinkki: banaanijäätelö on parasta heti syötynä. Jos kuitenkin pakastat valmiin jäätelön, niin muista ottaa se ajoissa sulamaan ja pehmenemään ennen tarjoilua.

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s