Vegaaniset banaanipannarit

Se on loma nyt. Lyhyt, mutta loma kuitenkin. Lomalla nautitaan tietenkin herkkuaamiaista kuten näitä ihastuttavia ja kuohkeita banaanipannareita.
Löysin Chocochilin blogista reseptin gluteenittomista ja munattomista banaanipannareista, joita päätin testata loman aluksi. Pannarit on tehty kikhernejauhosta, joka on luonnostaan gluteenitonta ja lisäksi hyvin proteiinipitoista. Aika täydellistä siis banaanipannareihin.
Munaton banaanipannari
vegaaniset banaanipannukakut vegaaniset banaanipannarit

BANAANIPANNARIT

(glut, veg / 12 kpl)
1 kypsä banaani
2  1/2 dl kasvimaitoa
3 dl kikhernejauhoja
1 rkl No Eggiä (tai perunajauhoja)
1/4 tl leivinjauhetta
1/2 tl vaniljan siemeniä
öljyä paistamiseen
1.
Pilko banaani kulhoon ja soseuta haarukalla. Sekoita joukkoon maito.
2.
Sekoita keskenään kuivat aineet ja yhdistä banaani-maitoseoksen joukkoon.
3.
Anna taikinan turvota noin 10 minuuttia. Paista pannukakut kuumalla pannulla öljyn kera. Tarjoile siirapin tai hunajan kanssa.

2 comments

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s