Parhaat helpot jäätelöreseptit

banaanijäätelö
Ihanat kotitekoiset jäätelöt syntyvät helpommin kuin arvaatkaan ja vain parista raaka-aineesta. Kaiken kukkuraksi nämä jäätelöt eivät sisällä lainkaan lisättyä sokeria, joten ne ovat myös terveellisempi valinta kesäherkuiksi. Liian hyvää ollakseen totta? Todellakin! Nipistän itseäni aina kun syön näitä.

suklaa banaanijäätelö
banaanijäätelö resepti
Jos et vielä ole kokeillut banaanijäätelöä niin nyt viimeistään kannattaa pakastaa banaanit ja surauttaa niistä herkkujäätelö. Kuten aiemmin kirjoitin, olen valmistanut banaanijäätelöä kesän aikana ahkerasti ja testannut myös eri makuja. Banaanijäätelö on mielestäni kesän paras juttu koska se on:
 • helppo valmistaa
 • täyteläisen jäätelön makuista
 • terveellistä
 • pehmeää ja kuohkeaa
 • helposti muuneltavissa
sokeriton jäätelöresepti

Tässä muutama esimerkki mitä makuja voi käyttää banaanijäätelöön. Yhdestä pakastetusta banaanista valmistuu jäätelöä noin yhdelle hengelle. Itse valmistan jäätelöä aina kuitenkin vähintään kahdesta banaanista, jotta tehosekoitin sekoittaa paremmin (ja eihän se yksi riitä kuitenkaan vaikka vain itselle tekisi). Perusreseptin banaanijäätelöön löydät täältä. Lisää jäätelöön esimerkiksi seuraavia raaka-aineita:

 • kourallinen mustikoita ja vaniljaa
 • suklaahippuja
 • vadelmia ja boysenmarjoja
 • kookoskermaa
 • kaakaojauhetta ja kirsikoita
 • turkinpippurirouhetta
 • mansikoita ja vaniljaa

 

terveellinen jäätelö

2 comments

 • Oi nam, niin herkullisen näköisiä jäätelöitä! Oma lempparini on itse tehty Nutella-jäätelö, tosin se ei ole kovin terveellinen… 😀 Tykkään kyllä myös näistä banaanipohjaisista jäätelöistä. Ihanaa, että on helppoja ja terveellisiä vaihtoehtoja!

  Tykkää

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s