Hääkakkuja

Valkosuklaa-mustikkamoussekakku
Taas on yhdet aivan ihanat häät vietetty Navetanvintillä ja elokuinen arki alkanut. En ollut itse häissä suinkaan vieraana, vaan valmistin juhliin hääkakut ja ajattelin jakaa niistä vilauksen sekä reseptit myös täällä teille.

Häät olivat ihanan tunnelmalliset ja samalla alkoi myös oma hääkuume hiukan nousemaan. Kakut suunniteltiin yhdessä hääparin kanssa ja päädyimme valkosuklaiseen moussekakkuun sekä porkkanakakkuleivoksiin. Moussekakun resepti löytyy blogin reseptiarkistosta, mutta käytin siihen mustaherukan sijaan mustikoita ja valmistin keksimurupohjan sijaan gluteenittoman sokerikakkupohjan. Myös porkkanakakku on blogista aiemmin tuttu, mutta valmistin siitä ohuet leivospohjat jotka kerrostin ja täytin tuorejuustokermalla.
porkkanakakku hääkakku
porkkanakakkuleivos
Seuraava kakkuprojekti taitaakin olla omien hääkakkujen suunnittelu syksyksi. Niistä kuulaan varmasti vielä lisää täälläkin.
itse tehty valkosuklaamousse hääkakku
Onnea vielä Satu ja Mikko!

2 comments

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s