Herkullista ryhtiä päivään (+arvonta)

 

Ryhti kuntoon
Kesä alkaa olla loppusuoralla, mutta vielä on aikaa nauttia ihanista loppukesän päivistä ja pimenevistä illoista. Kesän aikana on ehtinyt tapahtua vaikka mitä innostavaa, mutta yksi asia on tarttunut minulle jäädäkseen ja siitä saan myös ryhtiä päiviini aina kun on tarve.

       

Herkullista ryhtiä päivään (+arvonta)

 

Blogirinki ja Finn Spring haastoivat minut kampanjaan teemalla herkullista hyvinvointia. Lähdinkin tuumasta toimeen toteuttamaan kampanjaan omaa kesäpäivääni, joka sisälsi minulle mieluisia asioita. Hyppäsin siis pyörän selkään ja lähdin viettämään aktiivista hyvinvointipäivää Mustikkamaalle, jossa joogasin kallion reunalla rauhoittavan meren äärellä, kaupungilta piilossa.
herkullista hyvinvointi mustikkamaa

 

Arjen hyvinvointi kiinnostaa minua paljon ja se on tullut esiin myös blogin resepteissä, jotka ovat viime aikoina painottuneet mm. sokerin vähentämiseen. Mausta en kuitenkaan suostu tinkimään ja hyvästä mausta nauttiminen kuuluu mielestäni olennaisesti hyvinvointiin. Ruoan lisäksi hyvinvointi tarkoittaa minulle kehon toimimista ja olenkin tämän vuoden aikana löytänyt itseni uudelleen joogan parista – tai oikeastaan en ole sitä koskaan aiemmin kunnolla harrastanutkaan.

En ollenkaan väitä että olisin joogassa malliesimerkki, sillä takareiteni on tehty paksusta rautakangesta. Joogassa parasta on kuitenkin juuri se, että sitä tehdään itseään peilaten ja omaa hyvinvointia ajatellen eikä ole väliä mikä on lähtökohta. Jokainen on itsellensä paras ja jokaisen kerran jälkeen tunnen oloni hieman ryhdikkäämmäksi!

Ryhti hyvinvointia

Herkullista ryhtiä päivään (+arvonta)

Spring ryhti jooga
Herkullista ryhtiä päivään (+arvonta)
Joogaretkelläni minulla oli mukana mitä parhainta virkistystä Spring Ryhti-juoman muodossa. Ryhti on uusi kotimainen lähdevesipohjainen hyvinvointijuoma, joka sisältää kollageenia, kalsiumia sekä D-vitamiinia ja tukee siten luustoa ja niveliä. Täydellistä juotavaa siis joogamatkallani. Juoman raikkaat kuplat sammuttavat janon ihanasti ja antavat samalla hyviä vitamiineja ja mineraaleja. Mangon ja limen makuinen Ryhti-juoma on makeutettu hedelmäsokerilla sisältäen vain vähän kaloreita ja on ennen kaikkea ihanan pirteän makuista. Ryhdin lisäksi testasin myös Spring Nätti ja Spring Puhti -juomia, joiden toiminnallisuudet keskittyvät ihon hyvinvointiin sekä energian boostaamiseen. Hyvinvointia siis jokaisesta kulmasta! Lisää tietoa juomista ja niiden toiminnalisuuksista löydät Finn Springin tuotesivuilta.
 Herkullista ryhtiä päivään (+arvonta)
Kaikki juomat tulivat minulla kovaan käyttöön ja innostivat jopa kokeilemaan hullunhauskoja liikkeitä, kuten päälläseisontaa. Olisittepas vaan nähneet mitä kaikkea innostuin yrittämään ja hassuttelemaan! Jonkinlainen päälläseisontakin onnistui myös lopulta. Suosittelen kaikille pientä hulluttelua silloin tällöin ja kokeilemaan uusia asioita, sillä siitä kiittävät sekä keho että mieli. Minulla oli ainakin mahtava päivä kesäisen joogaretken muodossa ja uskon että lähden vielä etsimään uusia paikkoja vastaavaan retkeen.
Ryhti päälläseisonta
Herkullista ryhtiä päivään (+arvonta)
Minun päivästäni ei enempää, mutta kommentoihan sinä minulle mikä olisi sinun täydellinen hyvinvointipäiväsi ja minkä Spring juoman ottaisit päivääsi mukaan? Kirjoita kommentti tämän tekstin loppuun ja voit voittaa itsellesi Herkullista hyvinvointia -tuotepaketin, joka sisältää kaikki eri juomamaut. Arvonta-aika alkaa tänään ja on voimassa tämän viikon loppuun, jonka jälkeen voittajalle lähtee tuotepaketti. Arvonnan tarkemmat säännöt löytyvät täältä, muistathan mm. ilmoittaa sähköpostiosoitteesi, jotta voin olla sinuun yhteydessä voiton tullessa 🙂

Herkullista hyvinvointia toivotellen
Ansku

Yhteistyössä Finn Spring

48 comments

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s