Häämatkakohteemme on…

Enää muutama viikko aikaa häihin, mikä tarkoittaa että hääjärjestelyt lähenevät vaihetta jossa oikeasti tarvitsee tehdä konkreettisia asioita.
Päätimme ettemme stressaa häistä (miksi pitäisi?), mutta tietenkin juhlaa varten on järjestettävä yhtä sun toista, leivottava, sovittava aikatauluista ja varmistettava monta pientä seikkaa. Palaset alkavat onneksi loksahtaa paikoilleen ja odotan jo että pääsemme kokoontumaan yhteen, syömään, juhlimaan ja nauttimaan rennoista häistä Navetanvintillä.

 

Päätimme lähteä häämatkalle heti häiden jälkeen ja mietimme kohdetta pitkään. Lopulta löysimme meille täydellisen häämatkakohteen, joka on meille täysin tuntematon, mutta kiehtova. Odotamme tältä matkalta erityisesti hyvää ruokaa, kiinnostavaa mystistä kulttuuria sekä ennen kaikkea huikeaa luontomatkailua. Kohteemme on siis Nepal!
Tänä vuonna teimme aiemmin vaellusretken Tansaniaan, jossa kiipesimme Kilimanjaron huipulle. Tuo kokemus jätti selvästi jälkensä, sillä Nepalissa meitä odottaa seuraava vaellusmatka. Emme ole häämatkalla kovinkaan pitkään, joten retkemme tulee todennäköisesti olemaan vain varovainen ensikosketus Himalajaan. Siellä tosin vuoristoa ja maisemaa riittää, joten odotan matkaa ja vaellusta aivan valtavasti!
 
Nepal ei ehkä ensimmäisenä kuulosta kaikista romanttisimmalta häämatkakohteelta, mutta me uskomme saavamme sieltä unohtumattomia ja juuri meitä koskettavia kokemuksia. Nepalin ikivanha kulttuuri on pyhää ja mystistä, joka tekee maasta erityisen kiehtovan ja tarjoaa varmasti myös mitä parhaimmat mahdollisuudet häämatkarentoutumiseen. Lisäksi maailman korkeimmat vuoret toimivat täydellisenä vertauskuvana avioliitolle ja tarjoavat vaikuttavat, jopa romanttiset puitteet häämatkalle.

Lisää häistä ja häämatkastamme kirjoitan blogiin myöhemmin kunhan niiden aika koittaa. Onko sinulla kokemuksia tai vinkkejä Nepalista ja mikä on sinun unelma häämatkakohde?

Kuvat tähän tekstiin ovat edellisestä Kilimanjaron matkastamme sekä pixabay.com.

7 comments

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s