Tänään on tasan viikko aikaa häihin ja nyt alkaa jo vähän tuntumaan vatsanpohjassa. Uskottelen itselleni ettei ole mitään syytä jännittää koko asiaa, mutta kun haen mekon ompelijalta ja tilaan kimpun kukkaliikkeestä niin väkisinkin tunteet nousevat pintaan.
Sen sijaan että olisin lähtenyt noudattamaan jotain lukuisista morsiusdieeteistä verenmaku suussa, päätin ottaa rennosti ja syödä hyvin, mutta hiukan tarkkaavaisemmin. Se mikä on vatsalle hyväksi, on hyväksi myös mielelle. Siispä valmistin viikonlopuksi mitä ihaninta vatsaa hellivää aamiaista eli kaurapuuroa. Tämä puuro sopii kuitenkin erityisen hyvin viikonloppu-aamiaiseksi, sillä se on höystetty herkullisella pähkinävoilla ja -maidolla. Kyllä näillä eväillä kelpaa astella vihille!
Pähkinäinen herkkupuuro
PUUROON 3,5 dl pähkinämaitoa (esim. manteli tai hasselpähkinä) 1 rkl pähkinävoita 1,5 dl kaurahiutaleita LISÄKSI viikunoita banaania omenaa pähkinävoita marjoja 1. Yhdistä maito sekä pähkinävoi kattilassa. Lämmitä ja lisää kaurahiutaleet. Keitä hiljalleen 5-10 minuuttia. 2. Viipaloi viikunat, banaani ja omena puuron päälle. Lisää vielä pähkinävoita ja marjoja.
Oi nam, tätä täytyy kokeilla joku päivä! Ihanaa hääviikkoa ja hääpäivää, nauti. 🙂
TykkääTykkää
Kiitos paljon! Nautitaan varmasti 😊
TykkääTykkää
Nam! Rakastan tuoreita viikunoita, varmaan sopii ihanasti puuroonkin! (Ja toivottavasti häät menivät kivasti!)
p.s. Käyhän kurkkaamassa minun blogiani, northboundkitchen.wordpress.com, jos kiinnostaa!:))
TykkääTykkää