Morsiamen aamiainen

Tänään on tasan viikko aikaa häihin ja nyt alkaa jo vähän tuntumaan vatsanpohjassa. Uskottelen itselleni ettei ole mitään syytä jännittää koko asiaa, mutta kun haen mekon ompelijalta ja tilaan kimpun kukkaliikkeestä niin väkisinkin tunteet nousevat pintaan.

pa%cc%88hkina%cc%88puuro

Sen sijaan että olisin lähtenyt noudattamaan jotain lukuisista morsiusdieeteistä verenmaku suussa, päätin ottaa rennosti ja syödä hyvin, mutta hiukan tarkkaavaisemmin. Se mikä on vatsalle hyväksi, on hyväksi myös mielelle. Siispä valmistin viikonlopuksi mitä ihaninta vatsaa hellivää aamiaista eli kaurapuuroa. Tämä puuro sopii kuitenkin erityisen hyvin viikonloppu-aamiaiseksi, sillä se on höystetty herkullisella pähkinävoilla ja -maidolla. Kyllä näillä eväillä kelpaa astella vihille!

puurokulho

Pähkinäinen herkkupuuro

PUUROON
3,5 dl pähkinämaitoa 
(esim. manteli tai hasselpähkinä)
1 rkl pähkinävoita
1,5 dl kaurahiutaleita

LISÄKSI
viikunoita
banaania
omenaa
pähkinävoita
marjoja

1.
Yhdistä maito sekä pähkinävoi kattilassa. Lämmitä ja lisää 
kaurahiutaleet. Keitä hiljalleen 5-10 minuuttia. 

2.
Viipaloi viikunat, banaani ja omena puuron päälle. 
Lisää vielä pähkinävoita ja marjoja.

3 comments

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s