Glögi-marinoidut päärynät

Glögillä marinoidut päärynät ovat ihastuttava lisuke jouluiselle riisipuurolle, mutta sopivat myös moniin muihin jouluisiin herkkuihin. Glögi-päärynät valmistuvat itsekseen yön yli maustumalla, joten tämän helpompaa ei jälkiruoan valmistus voi olla.

glo%cc%88gipa%cc%88a%cc%88ryna%cc%88t

Viime viikolla valmistin itse tehtyä mausteista glögiä josta osan käytin päärynöiden marinoimiseen. Päärynöistä tulee ihanan jouluisia sekä maultaan että väriltään kun niitä marinoi yön yli glögissä ja ne sopivat täydellisesti esimerkiksi riisipuuron lisukkeeksi. Glögi-marinoidut päärynät sopivat myös sellaisenaan jälkiruoaksi esimerkiksi hiukan lämmitettynä jäätelön kanssa tai jouluisen hedelmäsalaatin osana kinuskin kera. Kokeile glögi-päärynöitä myös piristävänä yllätyksenä salaatin joukossa pääruoan lisukkeena.

Marinoidut päärynät reseptiglo%cc%88gipa%cc%88a%cc%88ryna%cc%88_riisipuuro

Glögi-marinoidut päärynät ja riisipuuro

1.
Valmista mausteinen glögi ohjeen mukaan.

2.
Halkaise muutama päärynä pituussuunnassa 
ja halutessasi kuori ne. 

3.
Laita päärynät glögiin ja anna maustua 
yön yli jääkaapissa.

4.
Keitä riisipuuro pakkauksen ohjeen mukaan ja 
tarjoile päärynöiden kera.

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s