Mitä tapahtui 2016?

Tähän aikaan vuodesta minulle tulee aina mieleen mitä kaikkea on ehtinyt tapahtua kuluneen vuoden aikana. Se saa minut tunteekkaaksi ja haikeaksikin, mutta myös innostuneeksi, kun mietin mitä seuraava vuosi mahtaa tuoda tullessaan.

Listasin siis minun kymmenen kohokohtaa vuodelle 2016 ja paljastan ne myös teille. Suosittelen vastaavan listauksen tekemistä itse kullekin, sillä sen tekeminen osoittautui erittäin ilahduttavaksi, loistavaksi muistijumpaksi ja sai minut tuntemaan itseni kiitolliseksi. Tässä siis minun listani:

Vuosi 2016

Afrikan korkeimman vuoren valloitus – Kilimanjaro 5895 m

Vuosi alkoi ensimmäiseen isoon vaellusmatkaan varustautuen. Lähdin helmikuussa kuukaudeksi Tansaniaan, jonka aikana kiipesimme Herra Bakerin kanssa Kilimanjaron huipulle. Unohtumaton ja opettava reissu! Kävimme myös safarilla ja vietimme aikaa Herra Bakerin työpaikalla. Lisää retkestämme voi lukea aiemmasta kirjoituksesta linkin takaa.

mtmeru.jpgvuori_teltta.jpgzebra.jpg

Inspiration Blog Awards  – ehdolla vuoden tyylikkäimmäksi blogiksi

Olen aina halunnut panostaa blogin visuaaliseen puoleen ja siksi minulla oli suuri kunnia vastaanottaa ehdokkuus vuoden tyylikkäin blogi – kategoriassa. Voittoa ei tällä kertaa tullut, mutta silti tapahtuma nousi ehdottomasti vuoden kohokohtiini.

greipit_tyylikkäin.jpg

Aloitin joogaharrastuksen

Tiedän. Tykkään lähteä mukaan erilaisiin tempauksiin ja kokeilla uusia asioita, mutta tämä kokeilu ei jäänytkään tempaukseksi. Aloitin käymään joogassa säännöllisesti ja nyt en voisi olla ilman! Laji on mielestäni haastava, sillä en ole aiemmin harrastanut mitään vastaavaa, mutta se tekeekin siitä niin mielenkiintoisen ja kehittävän!

Jooga_silta.jpg

Snapchat

Kyllä, tämän joutuu lisäämään vuoden 2016 listaan. Latasin snapchatin itselleni jossain vaiheessa vuotta ja nyt siitä on tullut hauska, lähes päivittäinen, viestintäväline. Kaikkea sitä.  Snapistä minut löytää nimellä ansku.jukkola.

Herra Baker tuli kotiin

Kahden vuoden etäsuhde, 8000 km välimatkalla, sai vihdoinkin päätöksensä kun Herra Baker muutti Tansaniasta takaisin Suomeen ❤ Kirjoitin ajatuksia etäsuhteestamme aiemmin blogiin täällä.

2016-09-14_Annamari-Asko-0001-web.jpg
Kuva + kansi: Johanna johannahietanen.com

Konmaritin passini roskiin

Tänä vuonna myös meillä on konmaritettu eli järjestetty ja siistitty kotia sekä tavaroita. Tässä mylleryksessä konmaritin myös oman passini, joka osaltaan vaikutti myös siihen, että vietimme kesäloman Suomessa.

Kävin Berliinissä

Laatu-aikaa siskojen kanssa! Lähdimme siskojeni kanssa muutamaksi päiväksi Berliiniin ja se taisikin olla tähän saakka ainoa reissu minkä olemme tehneet vain kolmestaan.

berlin.jpg

Blogi sai uudet kotisivut

Blogi muutti alustaa ja uudisti ulkoasun myös totaalisesti. Nyt blogin etusivulla ovat keskiössä isot reseptikuvat. Mitä olet pitänyt uudistuksesta?

blogifeed.jpeg

Naimisiin ja häämatka

Lokakuussa vietimme häitä Herra Bakerin kanssa kun takana oli yhteiset seitsemän vuotta. Lähdimme häämatkalle Nepaliin heti häiden jälkeen ja kävimme siellä myös vaeltamassa. Häistä sekä häämatkasta kirjoitin myös tarkemmin blogiin.

2016-10-08_Annamari-Asko-0200-web.jpgnepal_annapurna.jpg

Jäinen comeback

Loppuvuosi sujui omalta osaltani rauhallisesti, mutta nyt jouluna tein vielä jotain, jonka voi nostaa tälle listalle. Kävin joulupäivänä avannossa ensimmäistä kertaa yli 10 vuoteen. Huh! Tästäkö uusi perinne?!

käpälänjäljet.jpg

Mitä sinulla on jäänyt erityisesti mieleen vuodesta 2016?

One comment

Submit a comment

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s