Tämän helpompaa ei raakakakun valmistus voi olla. Ei pähkinöiden liotusta, ei blenderin loputonta huudattamista tai monien ja kalliiden raaka-aineiden käyttöä. Tämä raakakakku valmistuu hetkessä yksinkertaisen reseptin ansiosta, ilman pähkinöitä.
Raakakakku on täydellinen kakkuresepti siinä mielessä, että se sopii useimpiin erikoisruokavaliohin. Kakku on vegaaninen, munaton, maidoton ja tämä resepti myös pähkinätön. Pähkinöiden sijaan valmistin pohjan kaurasta, joten resepti taipuu helposti myös gluteenittomaksi käyttämällä gluteenitonta kauraa.
OHJE
15 cm, veg Pohja 2.5 dl kaurahiutaleita 2 rkl agave-siirappia 0.6 dl kookosöljyä 1 tl kanelia Täyte 600 ml kookoskermaa 1.5 dl kookosöljyä 0.75 dl agave-siirappia 3 rkl 100% kaakaojauhetta 1 vaniljatangon siemenet 3 rkl chia-siemeniä 2 rkl psylliumia Lisäksi Marjoja 1. Valmista pohja sulattamalla kookosöljy kattilassa. Sekoita joukkoon muut aineet ja painele kakkuvuoan pohjalle. 2. Valmista täyte mittaamalla huoneenlämpöinen kookoskerma blenderiin. Sulata kookosöljy kattilassa ja lisää kookoskerman joukkoon. Lisää myös agave, kaakaojauhe, vanilja sekä chia-siemenet ja blendaa tasaiseksi. 3. Lisää lopuksi joukkoon psyllium ja soseuta vielä kerran, jolloin seos paksuuntuu. 4. Reunusta kakkuvuoka mansikan siivuilla. Kaada täyte pohjan päälle vuokaan ja lisää väliin myös kirsikoita. Anna jähmettyä pakkasessa vähintään 2 tuntia. 5. Nosta kakku pakkasesta 30 min ennen tarjoilua. Koristele marjoilla.