Kirja

HERKKUHETKIÄ – JÄLKIRUOKIA SESONGIN ANTIMISTA

Esikoisteokseni Herkkuhetkiä – jälkiruokia sesongin antimista julkaistiin maaliskuun puolessavälissä. Kirja sisältää yhteensä yli 70 innostavaa ja monipuolista jälkiruokareseptiä jokaiselle vuodenajalle ja jokaiseen herkutteluhetkeen

Herkkuhetkiä-kirja jatkaa blogin teemaa sisältäen monipuolisia jälkiruokareseptejä jokaisen kotikokin kokeiltavaksi. Halusinkin, että kirjassa toistuu selkeästi oma tyylini blogin tapaan ja että reseptit ovat helposti jokaisen toteutettavissa. Herkkuhetkiä on ennen kaikkea kirja, jonka reseptit nostattavat veden kielelle ja jonka kautta välittyy rentoa tunnelmaa ja leipomisen iloa.

Vuodenajat ja sesongit näkyvät selkeästi kirjassa. Ne ovat myös minulle suuri inspiraation lähde ja mielestäni sesongit saavat näkyä myös jälkiruoassa. Kirja jakautuu neljään osioon – neljään vuodenaikaan – joissa jokaisessa on nähtävissä selkeästi sesongin inspiraatiota ja raaka-aineita.

Monipuolisten reseptien lisäksi kirja tarjoaa myös silmänruokaa ja paljon vinkkejä. Kirjan reseptit on valmistettu tuttuun tapaan kotikeittiössä ja valokuvat kuvattu itse luonnonvaloa hyödyntäen. Toivon että tämä kirja innostaa todella lukijaansa leipomaan ja tarjoaa paljon uusia luottoreseptejä käytettäväksi ympäri vuoden kaikissa kotikeittiöissä.

18f1a-97895229410082bherkkuhetkiacc88_cover_front-tif