MINÄ

Nimeni on Ansku, olen tämän blogin kirjoittaja. Blogia olen pitänyt vuodesta 2011 alkaen ja olen edelleen kyltymätön kokeilemaan uusia asioita ja reseptejä. Olen kotoisin maatilalta pieneltä paikkakunnalta Lohtajalta ja Helsinkiin muutin opiskelemaan elintarviketieteitä vuonna 2007. Opintojeni jälkeen olen jatkanut töissä elintarvikealalla ja blogia olen pitänyt töiden ohessa rakkaana harrastuksena.

En vieläkään osaa sanoa tarkasti mistä leivontainnostukseni on oikein lähtenyt, mutta sen tiedän, että ainakaan se ei ole laantunut – vaan päinvastoin! Leivonnassa rakastan nähdä miten lopputulos syntyy eri vaiheiden jälkeen ja kuinka erilaisista raaka-aineista voi saada vastustamattoman herkullisia syötäviä. Leivonta on lisäksi parasta stressinpoistoa mitä tiedän ja siinä riittää opittavaa kerta toisensa jälkeen.

Rakastan visuaalisia asioita ja leivonnan lisäksi olen opetellut valokuvaamista blogin kautta. Ruokakuvauksesta onkin tullut toinen tärkeä harrastus minulle ja haluaisin kehittyä siinä vielä paremmaksi. Olen aina yhtä innoissani uusien reseptien valmistuksesta ja kuvaamisesta ja toivon että niistä on myös iloa teille.

Blogini kehitys on yllättänyt minut monesti ja en voi olla kuin onnellinen siitä. Haluan jatkossakin yllättää sekä itseni että muut uudistamalla blogia säännöllisesti ja panostamalla siihen. Yummy Baker palkittiin vuonna 2013 Glorian toimesta parhaana leivontablogina ja sen jälkeen blogin kirjoituksia on nähty myös Helsingin Sanomien verkkosivuilla. Maaliskuussa 2015 blogin toiminta laajeni verkon ulkopuolelle kun ensiteokseni Herkkuhetkiä-leivontakirja julkaistiin. Tietoa kirjasta löydät tarkemmin blogin kirjasivulta.

Minulle on tärkeää, että blogia saa kehittää pieni pilke silmäkulmassa ja että sieltä on löydettävissä monipuolista silmänruokaa sekä innostavia reseptejä jokaisen kokeiltavaksi. Suurin kannustava voima blogilla on kuitenkin sen lukijat ja teidän välittämä ilmapiiri.

Toivottavasti viihdytte sivuilla ja löydätte täältä vastustamattomia reseptejä sekä maukkaita ideoita. Minun yhteystietoni löytyvät blogin info-sivulta, joten ota huoletta yhteyttä mikäli haluat kysyä jotain, antaa palautetta tai kuulla lisää minusta ja blogista.

Maukkaita leivontahetkiä!
Ansku