Pienet suklaiset popparipalloset ovat täydellistä sormisyötävää! Popparit valmistuvat melko vaivattomasti ja ovat lisäksi herkullisen näköisiä valloittavalla suklaakuorrutteellaan. Täyteläisen suklaan lisäksi popcorneissa maistuu pehmeä vaahtokarkki ja pieni suolaisuus, joka tekee näistä niin koukuttavan herkullisia! Raakasuklaan ansiosta näitä poppareita voi nauttia myös hiukan peremmin mielin!
Raakasuklaa sisältää paljon ravinteita ja hyviä ainesosia, jotka eivät ole tuhoutuneet kaakaon prosessoinnissa. Ostin valmiin raakasuklaan valmistuspaketin, joten suklaa valmistui näppärästi lisäämällä vain valmiit ainekset sekaisin. Pakkaus sisälsi raakakaakaojauhetta, kaakaovoita, kookosöljyä, makeutusta ja suolaa. Täytyy ensikerralla ostaa ainekset erikseen ja kokeilla tehdä raakasuklaata myös omalla reseptillä! Jos raakasuklaan aineksia ei ole saatavilla tai sen tekeminen ei innosta, niin ei hätää: suklaapoppareiden resepti toimii hyvin myös normaalilla suklaalla, jolloin voit itse valita mieleisesi suklaan reseptiin.
OHJE
Suklaa popcornit
1 pussi mikropopcorneja (tai noin 90 g siemeniä) 3,5 dl sulaa suklaata (esim raakasuklaa) 2 dl pilkottuja vaahtokarkkeja 1.Valmista popcornit ja aseta kulhoon jäähtymään. Jos valmistat popcornit siemenistä itse, muista lisätä hiukan suolaa. 2. Valmista raakasuklaa ohjeen mukaan tai sulata mieleistäsi suklaata vesihauteessa. Lisää vaahtokarkit sulan suklaan joukkoon vesihauteessa ja lämmitä seosta kunnes vaahtokarkit sulavat. Kaada suklaaseos popcornien päälle ja sekoita hyvin. 3. Tasoita suklaiset popcornit pellille leivinpaperin päälle ja paista uunissa 125 °C:ssa noin 20 minuuttia välillä käännellen. Näin poppareista tulee herkullisen rapeita. Jäähdytä ja nauti!