Yummybaker » Blogi » Tikkarit ohje

Tikkarit ohje

Tikkarit ohje

Tässäpä yksi helppo ja koukuttava herkkuresepti banaaneista. Suklaalla kuorrutetut banaanitikkarit ovat maistuvan näköistä tikkuruokaa parhaimmillaan! Tässä versiossa samettinen jääbanaani saa pinnalle rouskahtavan rapean suklaakuorrutteen sekä mantelirouheen. Näitä kannattaa tehdä kerralla isompi määrä pakkaseen, jolloin niitä voi helposti käyttää makeannälän iskiessä.

OHJE

Jäiset banaanitikkarit

banaaneja haluamasi määrä (esim 5 kpl)
suklaata (200 g)
mantelirouhetta

1.Leikkaa banaanit kahteen-kolmeen osaan ja aseta palat 
tikkarin tikkuihin. Pakasta banaanitikkarit jäisiksi. 

2.Sulata suklaa vesihauteessa ja kasta jäiset banaanit 
sulaan suklaaseen. Pyörittele banaanitikkarit 
vielä mantelirouheessa ennen kuin suklaa 
ehtii kovettua. 

3.Pakasta valmiit tikkarit tai tarjoa hetken 
huoneenlämmössä pehmenneinä.