Tässäpä yksi helppo ja koukuttava herkkuresepti banaaneista. Suklaalla kuorrutetut banaanitikkarit ovat maistuvan näköistä tikkuruokaa parhaimmillaan! Tässä versiossa samettinen jääbanaani saa pinnalle rouskahtavan rapean suklaakuorrutteen sekä mantelirouheen. Näitä kannattaa tehdä kerralla isompi määrä pakkaseen, jolloin niitä voi helposti käyttää makeannälän iskiessä.
OHJE
Jäiset banaanitikkarit
banaaneja haluamasi määrä (esim 5 kpl) suklaata (200 g) mantelirouhetta 1.Leikkaa banaanit kahteen-kolmeen osaan ja aseta palat tikkarin tikkuihin. Pakasta banaanitikkarit jäisiksi. 2.Sulata suklaa vesihauteessa ja kasta jäiset banaanit sulaan suklaaseen. Pyörittele banaanitikkarit vielä mantelirouheessa ennen kuin suklaa ehtii kovettua. 3.Pakasta valmiit tikkarit tai tarjoa hetken huoneenlämmössä pehmenneinä.